Behöver ni industriportar?

Jobbar ni inom industrin och har behov av industriportar? En industriport kan se ut på olika sätt. Det finns industriportar som är vikbara så väl som skjutbara. Det är då vikportar, skjutportar samt slagportar ni kan välja mellan. Det beror på var ni behöver sätta era portar någonstans. Det eftersom portarna har olika funktioner. Ni som behöver bra industriportar kan vända er till AJAB.

De erbjuder en mängd olika portar för industri. De har även smidesprodukter, samt fönster. Ni kan få era portar kundanpassade. De kan vara handmanövrerade eller motordrivna. Det går även att få en egen färgsättning, samt att det går att välja till lås, glas, dörr med mera. Ni kan se på deras hemsida vad de har för olika sorters portar.

Välj rätt industriport

​​industriport​​​​Det finns som sagt flera typer av industriportar. En industriport kan vikas upp och ner. Den kan skjutas fram och bort och den kan öppnas på andra sätt. Det beror på vilken modell av port ni installerar. På del ställen passar det bra med vikportar medan andra har ett större behov av skjutportar. Om ni inte vet exakt vad det är ni behöver, så kontakta AJAB. De kan hjälpa er att bestämma er vilken av alla industriportar som passar er. Det kanske är så att ni har vissa behov i ert eget företag. Utöver portar, så har de som sagt även smidesprodukter. Det finns olika räcken, grindar, trappsteg med mera. De kan även utgöra legotjänster inom kantpressning med mera. Vill ni veta mer vad detta företaget kan erbjuda just er. Besök då deras hemsida.